OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše osobné údaje sú u mňa bezpečí. Teším sa z Vašej návštevy na mojej webovej stránke a všetky osobné údaje, ktoré sú získané počas Vašej návštevy na mojich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov dávate spoločnosti Healthy Way s.r.o., IČO: 50 071 815, DIČ: 2120166323, konateľ: Ing. Petra Pavuková, súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

AKÉ ÚDAJE SÚ U MŇA V BEZPEČÍ?

Napríklad aj Vaša IP adresa, ktorú Vám pridelil Váš poskytovateľ internetu. Aj Vaše osobné údaje, ktoré zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojej stránke: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

ODKAZY TRETÍCH STRÁN

Niekedy na mojej stránke odkazujem na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na tej mojej. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je mojou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte ma na petra@petrapavukova.sk. Ďakujem 

NEPOSKYTUJEM VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem Vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí mi asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú Vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním Vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie Vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som Vás mohla informovať o mojich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som Vaše údaje zablokovala.

Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne mi spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a ja Vás odhlásim.

ZMENY V PODMIENKACH O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Zmeny v podmienkách o ochrane osobných údajov v súlade s GDPR onedlho uverejním na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 31.8.2015